2020-11-18 07:57:49• hírek • Bede Emőke

Kiderült, mi okozta az Ostrovului utcai tüzet

Amint arról kedd délután beszámoltunk, tűz ütött ki a szatmári Ostrovului utca egyik tömbházának földszinti lakásában. Az esti órákban a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség pedig azt is nyilvánosságra hozta, hogy mi okból csaptak fel a lángok az ingatlanban.

Timis Bianca tűzoltósági szóvivő elsődleges tájékoztatása szerint a lakás tulajdonosa azonnal észlelte a tüzet, így idejében el tudta hagyni a lakást. Egy másik személy azonban ezt nem vette észre, és a tulajdonos megmentése érdekében bevetette magát a sűrű füsttel telt lakásba. Szerencsére pillanatok alatt realizálta, hogy már nincs odabent senki, így végül ő is kimenekült az ingatlanból. A két személyt a helyszínen orvosi ellátásban kellett részesíteni, ugyanis mindketten jelentős mennyiségű füstöt lélegeztek be.


Az oltást követően a tűzoltóság azt is megállapította, hogy mi okból üthetett ki tűz a lakásban. Véleményük szerint a forrás egy gyertya volt, mely először egy papírt lobbantott lángra, majd ezt követően a tűz átterjedt a szobában található ágyra és bútorokra is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: